Huur bij ons je boot en ga meteen via onderstaande links naar de websites van onze partners rondom Sneek om je accomodatie te boeken.
 

Accomodaties:

Aan alle kanten omsloten door water – direct aan het Friese Sneekermeer – ligt RCN de Potten. Het vakantiepark nabij Sneek is een watersportparadijs met twee eigen jachthavens en een zeilschool. Er ligt een schitterend vogelbroedgebied rondom het park en prachtige wandelpaden en fietsroutes.

En natuurlijk zijn de mogelijkheden tot (roof)vissen eindeloos in dit uitgestrekte waterrijke gebied.

Vakantieboerderij de Broeresloot ligt op een paar kilometer buiten het centrum van Sneek aan vaarwater tussen het Sneekermeer en de Witte en zwarte Brekken. Viswater voor de deur dus! Mooie appartementen in een sfeervol gebouw. Je boot ligt voor de deur!

Recreatiepark Tusken de Marren te Akkrum ligt op 20 minuten van Sneek in een mooi waterrijk vis- en vaargebied. De mooie woningen zijn voor 4-10 personen met een eigen steiger voor je boot bij elk huis.

Vaarhuis is een mogelijkheid om je eigen vakantiewoning ergens af te laten meren! Met een varend vakantiehuis Friesland in, wie wil dat niet?!

Voor een kort verblijf kun je via ons ook een B & B in en rondom Sneek huren, aan jou de keuze.

 

 

 

 


 

Bezig met laden