Huur bij ons je boot en ga meteen via deze link naar de website van RCN de Potten te Sneek om je accommodatie te boeken.

Aan alle kanten omsloten door water – direct aan het Friese Sneekermeer – ligt RCN de Potten. Het vakantiepark nabij Sneek is een watersportparadijs met twee eigen jachthavens en een zeilschool. Er ligt een schitterend vogelbroedgebied rondom het park en prachtige wandelpaden en fietsroutes.

En natuurlijk zijn de mogelijkheden tot (roof)vissen eindeloos in dit uitgestrekte waterrijke gebied.

 

Accommodaties:

 

Bungalow ‘t Skûtsje
max. 6 personen , 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2x toilet. Luxe vrijstaande 4-kamerbungalow-chalet met royale woonkamer met groot panoramaraam,  inbouwkeuken voorzien van combi-oven en vaatwasser. 3 slaapkamers met elk 2 boxspringbedden. De Skûtsjes liggen aan of nabij het water, kijken allen over het water uit. Indien ligging aan de haven gewenst; een voorkeursboeking (indien beschikbaar) is gratis.


 

Bungalow de Tjalk
max. 6 personen, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2x toilet Luxe vrijstaande bungalow welke allen direct aan het water liggen. Woonkamer met open inbouwkeuken voorzien van combi-oven en vaatwasser. Deze bungalow beschikt op het terras over een pizza-oven.Bungalow de Yngling
max. 8 personen, 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2x toilet Beschrijving als bij de Tjalk. Maar iets groter qua woonoppervlak.

Standaard kampeerplaats:
De standaard kampeerplaatsen liggen rondom het water van de Grote Potten. Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting van 10 ampère, en op veel plaatsen kijk je uit over het water. Een ligplaats voor de boot is nooit ver weg. Op dit deel van het terrein zijn ook leuke plaatsen die wat verder van het water liggen.

Comfortkampeerplaats inclusief ligplaats
Bij de luxe plaatsen inclusief “ligplaats voor de deur” stap je zo vanuit je tent of caravan de boot op. Vanuit de kampeerhaven vaar je met de boot zo het Sneekermeer op.
Deze plaatsen hebben allen een stroomaansluiting van 10 ampère, aansluiting op de riolering en een eigen watertappunt.

Camperplaats
De camper-plaatsen liggen op de Kampeerhaven. De ondergrond van deze plaatsen is verhard met een toplaag van gras.Elke plaats heeft een 10 ampère stroomaansluiting, een eigen vuilwaterafvoer en een kraan.Waterinname is mogelijk op het camperservicestation, hier is ook een voorziening om de vuilwatertank te legen.

Neem hier contact op voor het reserveren van een visarrangementBezig met laden