Aluminium boot huren

Al onze boten zijn van gelast aluminium van tenminste 3mm dik.  Ze hebben tenminste een 15Pk (Mercury of Tohatsu) 4 takt buitenboord motor. Boten met deze motoren kunnen gevaren worden zonder vaarbewijs. De grote boot (catamaran) met 60 pk kan gehuurd worden alleen in combinatie met een kapitein/visgids. Elke boot heeft een Humminbird fishfinder aan boord, de benodigde reddingsvesten als ook alle noodzakelijke en verplichte items zoals brandblusser, waterkaart etc. Een boegmotor van Minn Kota met i-pilot kan op aanvraag erbij worden gehuurd. Wij leveren de boot af met een volle tank, (euro 95) en jij leverd hem weer in met een volle tank, zo makkelijk is dat.

Overigens,alle boten die je bij ons huurt, kun je ook bij ons testen en kopen.

Binnenkort beschikbaar: Ranger en Tracker visboten!

Op zeer korte termijn verwelkomen we Ranger en Tracker visboten in onze vloot.  Deze luxe Amerikaanse vismachines zijn het ultieme in visboten op de markt. Volledig aluminium gelaste, kwalitatief perfect afgewerkte schepen met alles wat het vissershart begeerd. Van handgemaakte stoelen tot afgeschermde hengelcompartimenten, perfecte castingdecks, en natuurlijk cupholders… Wij zullen de RT, de Deep V serie en de MPV serie in onze vloot hebben. Natuurlijk zijn alle Ranger boten ook via ons te koop. Graag verwijs ik je naar de www.rheinland-boot.de website. (Onze prijzen zullen je verbazen!)
Natuurlijk kun je altijd telefonisch of met een mail contact met ons hier in Nederland opnemen omtrent vragen over onze huur- of koop vloot.

 

 
Bezig met laden